Mijn diensten

 


Kennismaking 

Heel graag maak ik kennis met jou. Dit gesprek is vrijblijvend en gratis, en duurt ongeveer dertig minuten. Tijdens het gesprek kun je vast iets vertellen over jezelf, jouw situatie en waarvoor je hulp zoekt. We bespreken dan wederzijds onze verwachtingen uit voor een mogelijk coaching-traject en kijken of het klikt. 

Intake
Tijdens ons eerste gesprek stel ik je vragen om jouw hele situatie in kaart te brengen, wat is jouw hulpvraag, wat heb je allemaal al geprobeerd om van je klachten af te komen, en welk doel wil je graag aan het eind van het traject bereiken. Uiteraard maken we daarna meteen een start met de therapie.


Coach -traject
In gesprekken van 60 minuten coach ik jou om in jouw kracht te staan en inzichten te krijgen daar waar nodig. Ik bied je een luisterend oor, tips en diverse methodieken om in te zetten zodat je na een aantal gesprekken zelfstandig verder kunt en er meer rust en balans komt in jezelf en je leven. 
Ik leer je op een nieuwe manier omgaan met emoties, gevoelens, gedachten, een overvol hoofd, piekeren, en chronische klachten. Als coach werk ik graag met ACT (Acceptance and Commitment Therapy), een nieuwe vorm van gedragstherapie. 

Hoeveel gesprekken nodig zijn is afhankelijk van jouw specifieke situatie en hulpvraag. Meestal is dat een traject van acht gesprekken. We spreken altijd in overleg af wat jij nodig hebt en evalueren tussentijds. 


Tarieven
Kennismakingsgesprek (30 minuten): gratis
1 gesprek (60 minuten):   65  euro 

8 gesprekken (traject)   :500 euro 


Annulering: afspraken kun je kosteloos annuleren/verzetten tot 24 uur voor de afspraak. Daarna worden de volledige kosten in rekening gebracht. 


Gesprekken vinden plaats op locatie in Middelburg of online via Zoom/Teams. 


Vergoeding
Coaching wordt meestal niet vergoed door de zorgverzekering. Soms is er wel een gedeeltelijke vergoeding mogelijk vanuit een aanvullende verzekering (alternatieve zorg) of wanneer je begeleiding inkoopt via een persoonsgebonden budget (pgb).